![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já nedávno koupil GeForce 6200 AGP a instalovány do mého msi v třídě mobo, po eventualy dostat se do práce, že v poslední době začal hrát až při volnoběhu obrazovce bude occasionaly jít černé a pak se vrátí na při hraní her (linie 2, Battlefield 2, Call of Duty) počítače bude orámování a někdy automaticky restartovat, když okna načte se mi v systému byla obnovena po kritických chyb a chybových hlášení mi říká, že grafická karta přestala reagovat. prosím pomozte ps. Mám nainstalovány nejnovější ovladače xp sp2 2.6ghz Celeron D 512 mb ram msi v třídě mobo GeForce 6200 |
|
| |||
| |||
| Hmmm ... Vypadá to, že je karta více než vytápění, pokud je restartování počítače je obvykle "bsod'ing", to by pomohlo, kdybyste si o chybě STOP kód. Aby to bylo možné, jděte na Ovládací panely>> systém>> Klepněte na kartu Upřesnit>> a poté klikněte na nastavení pro spouštění a zotavení a potom zrušte zaškrtnutí políčka, které říká, automaticky restartuje. Na budete moci vidět BSOD a získat tak kód chyby. Také zkusit reaseating karty viděli, zda to pomůže. |
|
| |||
| |||
| ok, IVE vypnuto automatické restartování možnost, IVE byl runing počítač s boční panely vypnout a byly kontroly temp v parku chladiče, při hraní her vám převýšení nedotkněte, že její horké, je, že co je způsobuje výpadky? jakékoli nápady na aftermarket chladicí systém? |
|
| |||
| |||
| Pokud chladič GPU je příliš horká na dotek pak ano, že bude s největší pravděpodobností způsobuje výpadky a restartován. Pokud jde o chlazení im ne příliš jistý, protože v případě, že karta doesnt přijít s chladiče je shouldn't potřebovat. Ale jak jsem řekl, im ne jistý. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Velké problémy s mým Geforce 7300LE Grafické karty | Revolver | Graphics Cards & Monitory | 2 | 18. března 2009 11:26 |
| 7600GT + 6200 = Lepší nebo konfliktů? | anthonyla65 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 16. leden 2009 16:15 |
| Je moje 6200 Foukané? | anthonyla65 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 15. leden 2009 15:55 |
| Novatech GeForce 6200 256megabajt 8xAGP | Carl | Graphics Cards & Monitory | 3 | 3. října 2008 12:54 |
| NVIDIA GeForce 6200 LE | Wutz | Graphics Cards & Monitory | 15 | 26 října 2007 02:09 |
| Thread Nástroje | |
| |