![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, πρόσφατα αγόρασα ένα GeForce 6200 AGP και έχουν εγκατασταθεί σε μου MSI mobo κατά κατηγορία, μετά την απόκτηση eventualy έργο που έχει ξεκινήσει παίζοντας μέχρι πρόσφατα, όταν ρελαντί η οθόνη θα occasionaly μαύρο πάει και στη συνέχεια να επανέλθουμε, όταν παίζει παιχνίδια (battlefront 2, Battlefield 2, Call of Duty) ο υπολογιστής θα κλειδώνει αυτόματα και μερικές φορές επανεκκίνηση, όταν φορτώνει παράθυρα μου λέει ότι το σύστημα έχει ανανήψει από ένα κρίσιμο λάθος την αναφορά σφάλματος και μου λέει ότι η κάρτα γραφικών σταμάτησε να ανταποκρίνεται. Παρακαλώ βοηθήστε ps. Έχω τα τελευταία προγράμματα οδήγησης εγκατασταθεί XP SP2 2.6ghz Celeron D 512MB RAM MSI κατά κατηγορία mobo GeForce 6200 |
|
| |||
| |||
| Hmmm ... Μοιάζει με την κάρτα είναι πάνω από τη θέρμανση, εφόσον είναι επανεκκίνηση του υπολογιστή σας είναι συνήθως "bsod'ing", Θα βοηθούσε αν μπορούσατε να λάβετε το σφάλμα STOP κώδικα. Για να το κάνετε αυτό, πηγαίνετε στο control panel>> σύστημα>> κάντε κλικ στην καρτέλα Advanced>> κατόπιν κάντε κλικ στο κουμπί Ρυθμίσεις για την εκκίνηση και την ανάκτηση, μετά την επιλογή του πλαισίου που λέει αυτόματη επανεκκίνηση. Η θα μπορείτε να δείτε την BSOD και θα έχει το κωδικό σφάλματος. Επίσης προσπαθήστε reaseating η κάρτα δούμε αν αυτό βοηθάει. |
|
| |||
| |||
| ok, IVE απενεργοποιηθεί η αυτόματη επανεκκίνηση επιλογή, ήταν IVE runing τον υπολογιστή με την πλευρά pannels off και έχουν τον έλεγχο της θερμοκρασίας του αποθέματος heatsink, όταν παίζει παιχνίδια σας επίκλισης αγγίζεις, ότι το ζεστό, είναι ότι οι διακοπές ρεύματος Τι προκαλεί; οποιεσδήποτε ιδέες σχετικά με μια aftermarket σύστημα ψύξης; |
|
| |||
| |||
| Αν η GPU heatsink είναι πολύ θερμό στην αφή ναι τότε ότι θα μπορούσε να προκαλέσει την επανεκκίνηση και διακοπές ρεύματος. Όσον αφορά το σύστημα ψύξης δεν im πολύ σίγουρος, διότι αν η κάρτα doesn't έρθουν με heatsink που shouldn't ανάγκη. Αλλά όπως είπα δεν im σίγουρος. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προβλήματα με το My Big Geforce 7300LE Graphics Card | Η Revolver | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 18 Μαρ 2009 11:26 |
| 7600GT + 6200 = Καλύτερη ή Σύγκρουση; | anthonyla65 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 16 Ιαν 2009 16:15 |
| Μήπως μου εμφυσημένα 6200; | anthonyla65 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 15 Ιαν 2009 15:55 |
| Novatech GeForce 6200 256MB 8xAGP | Carl | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 3 Οκτ. 2008 12:54 |
| Nvidia GeForce 6200 LE | Wutz | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 15 | 26 Οκτ 2007 02:09 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |