![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav, Nedavno sam kupio geforce 6200 AGP i instaliran na mom msi v klasa mobo, nakon eventualy uzimajući Internet to funkcionirati ga je nedavno započeo igrajući se, kada dokoličenje zaslonu će ići occasionaly crno, a zatim se vratite na, kada igrate igre (battlefront 2, bojiątu 2, poziv dužnosti) računalo će se zaključati i ponekad automaticaly restart, kad ga Windows loads kaže mi sustav ima oporavio od kritične pogreške i izvješćivanje o pogreškama kaze mi da je grafička kartica prestao reagirati. ugoditi pomoć ps. imam najnovije drivere instalirane XP SP2 2.6ghz Celeron D Ram 512MB msi v klasa mobo geforce 6200 |
|
| |||
| |||
| Hmmm ... To zvuči kao kartica preko grijanje, ako je računalo ponovno pokretanje to je obično "bsod'ing" To bi, ako bi mogao dobiti STOP šifra pogreške. Da biste to učinili, idite na Control Panel>> system>> kliknite na karticu>> zatim kliknite postavke za pokretanje i oporavak, a zatim isključite potvrdni okvir koji kaže automatski ponovo pokrenuti. Na koju će moći vidjeti i dobiti BSOD greška koda. Također pokušajte reaseating karticu vidi je li to pomaže. |
|
| |||
| |||
| ok, Ive onemogućeno automatsko ponovno pokrenite opciju, ive bio runing računalo sa strane pannels off, te su provjerom temp od postojećih heatsink, kada igrate igre koju cant touch to, da njegova vruća, što je u tome uzrok blackouts? bilo koji ideja na aftermarket rashladni sustav? |
|
| |||
| |||
| Ako GPU heatsink je previše vruće na dodir tada da koji će najvjerojatnije biti uzrok blackouts i restartuje. Kao i za sustav hlađenja im sigurno ne previše, jer ako se kartica dolaze s heatsink to bi trebao potreba jedan. Ali kao što sam rekao im ne siguran. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU?
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|