![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, nemrég vásárolt egy GeForce 6200 AGP és telepítette be az MSI mobo V. osztály után eventualy kezd el dolgozni a közelmúltban kezdték játszani, amikor az alapjárati képernyő fekete occasionaly megy majd gyere vissza, amikor a játék (battlefront 2, harctéri 2, Call of Duty) a számítógépen rögzítjük, és néha automaticaly újraindul, amikor a Windows betölti azt mondta, a rendszer felépült egy kritikus hiba és hibajelentési mondja nekem, hogy a grafikus kártya lefagyott. kérem, segítsen ps. Én a legfrissebb illesztőprogramok vannak telepítve xp sp2 2.6ghz Celeron D 512MB RAM MSI V. osztályba mobo GeForce 6200 |
|
| |||
| |||
| Hmmm ... Úgy hangzik, mintha a kártya fölött van fűtés, ha a számítógép újraindítása az általában "bsod'ing", akkor segíthet, ha nem kap a STOP error kódot. Ehhez menj a Vezérlőpult>> Rendszer>> Kattintson a Speciális fülre>> majd kattintson beállításai indítási és helyreállítási, majd törölje a rovatot, amely azt mondja automatikusan újraindul. Az Ön képes lesz arra, hogy a BSOD és kap a hiba kódja. Also try reaseating a kártyát, hogy hátha segít. |
|
| |||
| |||
| OK, ive tiltva az automatikus újraindítás opciót, ive runing a számítógépet, az oldalsó pannels ki, és a hőmérséklet ellenőrzését az állomány hűtőborda, ha játékra akkor vidám érjen el, hogy a meleg, az, hogy mi okozza az áramszünetek? olyan ötletek egy utángyártott hűtési rendszer? |
|
| |||
| |||
| Ha a GPU hűtőborda túl meleg érinteni fogja, hogy igen, akkor nagy valószínűséggel okoznak az áramkimaradások és újraindul. A hűtési rendszer im nem is biztos, mert ha a kártya doesnt jön a hűtőborda meg kellet volna szüksége. De ahogy mondtam im nem biztos. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU?
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nagy problémák My GeForce 7300LE Grafikus kártya | A Revolver | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 18. március 2009 11:26 |
| 7600GT + 6200 = jobb vagy konfliktus? | anthonyla65 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 16. január 2009 16:15 |
| Ott van a 6200 Blown? | anthonyla65 | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 15. január 2009 15:55 |
| Novatech GeForce 6200 256MB 8xAGP | Carl | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 3. október 2008 12:54 |
| Nvidia GeForce 6200 LE | Wutz | Grafikus kártyák és monitorok | 15 | 26. október 2007 02:09 |
| Téma eszközök | |
| |