פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

Geforce 6200 blackout בעיות

Reply

שרשרת כלים
Old 3 במאי 2008, 13:16
חבר קבוצת

היי, אני לאחרונה קנה geforce 6200 agp והתקנת לתוך הכיתה שלי MSI V mobo, לאחר eventualy מקבל אותו לעבודה שהוא התחיל לשחק עד לאחרונה, כאשר התבטלות המסך יהיה שחור עבור occasionaly ולאחר מכן לחזור על, כאשר משחקים (battlefront 2, 2 שדה הקרב, קוראים של החובה) את המחשב יהיה לכלוא ולפעמים automaticaly מחדש, כאשר Windows המון זה אומר לי המערכת שוחזרה תקלה קריטית ודיווח שגיאות אומרים לי את זה של כרטיס המסך הפסיק להגיב. אנא עזור

נ.ב.. אני מותקנים מנהלי ההתקן העדכניים ביותר

XP SP2
2.6ghz Celeron D
512MB ראם
MSI V בכיתה mobo
geforce 6200
Old 3 במאי 2008, 14:06
חבר קבוצת

Hmmm ...

זה נשמע כמו כרטיס נגמר החימום, אם הוא הפעלה מחדש של המחשב הוא בדרך כלל "bsod'ing", זה יעזור אם אתה יכול לקבל את קוד שגיאת העצירה.

כדי לעשות זאת, עבור אל לוח הבקרה>> מערכת>> לחץ על הכרטיסייה מתקדם>> לאחר מכן לחץ על הגדרות של הפעלה ושחזור, אז בטל את סימון התיבה אשר אומר מחדש באופן אוטומטי. את תוכל לראות את BSOD ולקבל את קוד השגיאה.

נסה גם את כרטיס reaseating לראות אם זה עוזר.
Old 4 במאי 2008, 01:12
חבר קבוצת

בסדר, ive לנכים את האפשרות להפעיל מחדש אוטומטית, ive been runing את המחשב עם הצד pannels מפעם לפעם היו בודקים את טמפ של המניה heatsink, כאשר אתה משחק במשחקים צביעות לגעת בה, את זה חם, זה מה שגורם blackouts?

כל הרעיונות על aftermarket מערכת הקירור?
Old 4 במאי 2008, 03:19
חבר קבוצת

אם GPU heatsink חם מדי לגעת אז כן סביר להניח כי יהיה להיות הגורם blackouts ו מחדש. לגבי מערכת הקירור של IM גם לא בטוח, כי אם הכרטיס doesn't לבוא עם heatsink זה צריך shouldn't אחד. אבל כמו שאמרתי IM לא בטוח.
Old 5 במאי 2008, 01:57
קבוצת תורמים

PSU?
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.