![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, aš neseniai nusipirkau GeForce 6200 AGP ir įdiegti į savo MSI prieš klasę MOBO po eventualy gauti ją dirbti, ji neseniai pradėjo žaisti daugiau, dirbant tuščiąja eiga, kai ekrane bus occasionaly eiti juodu ir tada grįžti į kai žaidžia žaidimus (Battlefront 2, Battlefield 2, Call of Duty) kompiuteryje bus užrakinti, o kartais ir automaticaly restart, kai "Windows įkelia jis man sako, sistema turi išieškoti iš kritinių klaidų ir klaidų ataskaitų man sako, kad video korta neatsako. Please help PS. Turiu naujausias tvarkykles įdiegti XP SP2 2.6ghz Celeron D 512MB RAM MSI prieš klasę MOBO GeForce 6200 |
|
| |||
| |||
| Hmmm ... Skamba kortelė per šildymo, jei kompiuterio iš naujo paprastai "bsod'ing", tai padėtų, jei galėtumėte gauti STOP klaidos kodas. Norėdami tai padaryti, eikite į Control Panel>> System>> Spustelėkite skirtuką Išsamiau>> tada spustelėkite parametrai paleisties ir atkūrimo, tada išvalykite žymės langelį, kuriame sakoma automatiškai paleisti. Galėsite matyti BSOD ir gauti klaidos kodas. Taip pat galite pabandyti reaseating kortelė patikrinti, ar tai padeda. |
|
| |||
| |||
| Gerai, IVE neįgaliesiems automatinio restart galimybe, Ive pastovi su puse pannels išjungti kompiuterį ir buvo tikrinti atsargų RADIATORIUS, kai žaidimų you cant touch it temp, jo, kad karšta, tai kad Kas sukelia elektros energijos tiekimo nutraukimo? bet antrinėje rinkoje aušinimo sistemos idėjų? |
|
| |||
| |||
| Jei GPU HEATSINK yra per karšta paliesti tada taip, kad greičiausiai bus sukelti elektros energijos tiekimo nutraukimo ir paleidžiamas. Kalbant apie aušinimo sistemą jiems nėra labai ramūs, nes, jei kortele doesnt ateis su HEATSINK ji shouldn't reikia. Bet kaip sakiau im not sure. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|