![]() |
|
| |||
| |||
| hi, i nesen nopirka GeForce 6200 AGP un uzstāda manā msi v klasē MOBO pēc eventualy panākt, lai tas darbotos tā ir nesen sāka spēlēt uz augšu, kad tukšgaitas ekrāns occasionaly aiziet melns un pēc tam nāk atpakaļ, kad spēlējot spēles (battlefront 2, Battlefield 2, Call of Duty) dators ieslodzīt un dažreiz automaticaly restart, kad logi kravu tā man saka, sistēma ir atguvusies no kritisko kļūdu un kļūdu man saka, ka grafikas karte pārtrauca reaģēt. please help ps. i ir jaunāko draiveri uzstādīti XP SP2 2.6GHz Celeron D 512MB RAM msi v klasē MOBO GeForce 6200 |
|
| |||
| |||
| Hmmm ... Tas izklausās karte ir vairāk nekā apkure, ja tu datoru atsākšanas tas ir parasti "bsod'ing" Tas palīdzētu, ja Jūs varētu saņemt STOP kļūdas kodu. Lai to izdarītu, atveriet Control Panel>> Sistēmas>> noklikšķiniet uz cilnes>> pēc tam noklikšķiniet uz iestatījumiem startēšanas un reģenerāciju, tam neatķeksējiet kastīte, kas saka automātiski restart. Jums būs iespēja redzēt BSOD un saņemt kļūdas kodu. Arī izmēģināt reaseating kartiņu, ja tas palīdz. |
|
| |||
| |||
| ok, IVE invalīdiem automātisko restart variants, IVE ir runing datoru ar sānu pannels off un ir pārbaudīt temp no krājuma Heatsink, kad spēlējot spēles, tu cant touch tā, tā, ka karsts, ka whats rada elektroenerģijas padeves pārtraukumiem? jebkurš aftermarket dzesēšanas sistēma idejas? |
|
| |||
| |||
| Ja GPU Heatsink ir pārāk karsts pieskarties tad jā, kas visticamāk būs izraisot elektroenerģijas padeves pārtraukumiem un restartējas. Runājot par dzesēšanas sistēmu im ne pārāk pārliecināts, jo, ja karte doesn't nāk ar Heatsink tā shouldn't vajadzīgas. Bet kā jau teicu im nav pārliecināts. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU?
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|