![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi, I niedawno kupił GeForce 6200 AGP oraz zainstalowany w moim msi V klasy Mobo, po eventualy zaczyna go do pracy, które niedawno rozpoczęły się gry, gdy bieg jałowy ekranie będzie occasionaly się czarny, a następnie wrócić na kiedy gier (Battlefront 2, Battlefield 2, Call of Duty) komputer blokuje się automatycznie zrestartować, a czasem, gdy system Windows ładuje on mówi mi system odzyskał krytyczny błąd i raportowania błędów mówi mi, że karta graficzna przestał odpowiadać. please help ps. Mam zainstalowane najnowsze sterowniki XP z dodatkiem SP2 2.6ghz Celeron D 512MB RAM msi V klasy Mobo GeForce 6200 |
|
| |||
| |||
| Hmmm ... Wygląda na to, iż karta jest w ogrzewanie, jeśli komputer jest ponowne uruchomienie jest zwykle "bsod'ing", to pomoc, jeśli można otrzymać kod błędu STOP. Aby to zrobić, należy przejść do Panelu sterowania>> System>> kliknij kartę Zaawansowane>> następnie kliknij przycisk Ustawienia w Uruchamianie i odzyskiwanie, a następnie wyczyścić pole wyboru Automatycznie uruchom ponownie, który mówi. W będzie można zobaczyć BSOD i otrzymać kod błędu. Spróbuj także reaseating karty sprawdzić, czy pomaga. |
|
| |||
| |||
| ok, ive wyłączone automatyczne ponowne uruchomienie opcji ive był runing komputera z boku pannels startu i zostały sprawdzania temp w stanie Heatsink, podczas grania w gry you cant touch to, że jej gorąco, jest to, że whats przyczyną awarii? jakieś pomysły na wtórnym układu chłodzenia? |
|
| |||
| |||
| Jeśli GPU Radiator jest zbyt gorąco dotknąć następnie, że tak będzie najprawdopodobniej przyczyną awarii i ponownie uruchomiony. Jeśli chodzi o system chłodzenia im nie jest zbyt pewny, bo jeśli karta doesnt pochodzą z Heatsink shouldnt go potrzebuję. Ale, jak powiedziałem im not sure. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Zakładki |