![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já nedávno kúpil GeForce 6200 AGP a inštalované do môjho msi v triede Mobo, po eventual dostať sa do práce, že v poslednej dobe začal hrať až pri voľnobehu obrazovke bude occasional ísť čiernej a potom sa vráti na pri hraní hier (línia 2, Battlefield 2, Call of Duty) počítača bude orámovanie a niekedy automaticky reštartovať, keď okna načíta sa mi v systéme bola obnovená po kritických chýb a chybových hlásení mi hovorí, že grafická karta prestala reagovať. prosím pomôžte ps. Mám nainštalované najnovšie ovládače xp sp2 2.6GHz Celeron D 512 MB RAM msi v triede Mobo GeForce 6200 |
|
| |||
| |||
| Hmmm ... Vyzerá to, že je karta viac ako vykurovanie, ak je reštart počítača je obvykle "bsod'ing", to by pomohlo, keby ste si o chybe STOP kód. Aby to bolo možné, choďte na Ovládacie panely>> systém>> Kliknite na kartu Spresnenie>> a potom kliknite na nastavenia pre spúšťanie a zotavenie a potom zrušte začiarknutie políčka, ktoré hovorí, automaticky reštartuje. Na budete môcť vidieť BSOD a získať tak kód chyby. Tiež skúsiť reaseating karty videli, či to pomôže. |
|
| |||
| |||
| ok, IVE vypnuté automatické reštartovanie možnosť, IVE bol runing počítač s bočné panely vypnúť a boli kontroly temp v parku chladiča, pri hraní hier vám prevýšenia dotkli, že jej horúce, je, že čo je spôsobuje výpadky? akékoľvek nápady na aftermarket chladiaci systém? |
|
| |||
| |||
| Ak chladič GPU je príliš horúca na dotyk potom áno, že bude s najväčšou pravdepodobnosťou spôsobuje výpadky a reštartuje. Pokiaľ ide o chladenie im ne príliš istý, pretože v prípade, že karta doesnt prísť s chladiča je shouldn't potrebovať. Ale jak jsem řekl, im nie istý. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Veľké problémy s mojím Geforce 7300LE Grafické karty | Revolver | Graphics Cards & Monitory | 2 | 18. marca 2009 11:26 |
| 7600GT + 6200 = Lepšie alebo konfliktov? | anthonyla65 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 16. január 2009 16:15 |
| Je moje 6200 fúkané? | anthonyla65 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 15. január 2009 15:55 |
| Novato GeForce 6200 256megabajt 8xAGP | Carl | Graphics Cards & Monitory | 3 | 3. októbra 2008 12:54 |
| NVIDIA GeForce 6200 LE | Wutz | Graphics Cards & Monitory | 15 | 26 októbra 2007 02:09 |
| Thread Tools | |
| |