![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав, Недавно сам купио ГеФорце 6200 АГП и инсталиран на мом МСИ в класа мобо, након евентуалы узимајући то за посао га је недавно започео играјући се, када доколичење екрану ће ићи оццасионалы црно, а затим се вратите на, када играте игре (баттлефронт 2, бојиа̨ту 2, позив дужности) рачунар ће се закључати и понекад аутоматицалы рестарт, кад га Уиндоус лоадс каже ми систем има опоравио од критичне грешке и извештавање о грешкама казе ми да је графичка картица престао реаговати. угодити помоћ пс. имам најновије дривер инсталиране КСП СП2 2.6гхз Целерон Д 512МБ РАМ-а МСИ в класа мобо ГеФорце 6200 |
|
| |||
| |||
| Хммм ... То звучи као картица преко грејање, ако је рачунар поново покретање то је обично "бсод'инг" То би, ако би могао добити СТОП шифра грешке. Да бисте то урадили, идите на Цонтрол Панел>> сыстем>> кликните на картицу>> затим кликните подешавања за покретање и опоравак, а затим искључите потврдни оквир који каже аутоматски поново покренути. На коју ће моћи видети и добити БСОД грешка кодова. Такође покушајте реасеатинг картицу види је ли то помаже. |
|
| |||
| |||
| ок, Иве онемогућено аутоматско поново покрените опцију, иве био рунинг рачунар са стране паннелс офф, те су провјером темп од постојећих хеатсинк, када играте игре коју цант тоуцх то, да његова врућа, што је у томе узрок блацкоутс? било који идеја на афтермаркет расхладни систем? |
|
| |||
| |||
| Ако ГПУ хеатсинк је превише вруће на додир тада да који ће највероватније бити узрок блацкоутс и рестартује. Као и за систем хлађења им сигурно не превише, јер ако се картица долазе са хеатсинк то би требао потреба један. Али као што сам рекао им не сигуран. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Псу?
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Велики проблеми са мојим ГеФорце 7300 Грапхицс Цард | Тхе револвер | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 18 март 2009 11:26 |
| 7600ГТ + 6200 = боље или сукобу? | антхоныла65 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 16 јануар 2009 16:15 |
| Мој је 6200 пухани? | антхоныла65 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 15 јануар 2009 15:55 |
| Новатецх ГеФорце 6200 256МБ 8ксАГП | Царл | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 3 октобар 2008 12:54 |
| НВИДИА ГеФорце 6200 ЛЕ | Уутз | Грапхицс Цардс & Мониторс | 15 | 26 октобар 2007 02:09 |
| Тхреад Тоолс | |
| |