![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, son bir GeForce 6200 AGP aldım ve MSI V sınıf mobo yüklenir, eventualy bu iş için elde sonra yakın zaman occasionaly siyah ve sonra gider arkasında, çalarken oyunlar (battlefront gelen ekran rolântide kadar oynamaya başladı 2, savaş 2, görev arama) bilgisayar ve kilitlersiniz bazen otomatik olarak, Windows yükler benim sistem söyler yeniden kritik bir hata ve hata raporlama kurtarıldı sahip olduğu grafik kartı yanıt vermeyi durdurdu söylüyor. lütfen yardım PS. Ben en son sürücüleri yüklü XP SP2 2.6ghz Celeron D 512MB RAM MSI V sınıf mobo GeForce 6200 |
|
| |||
| |||
| Hmmm ... Eğer DUR hata kodunu alabilir eğer bu bilgisayar yeniden başlatılıyor Bu kartı gibi sesler ısıtma üzerinde genellikle "" bsod'ing ise, yardımcı olacak. >> Sistem>> Gelişmiş sekmesini>> sonra başlangıç ve kurtarma için tıklayın ayarlarını, sonra kutunun işaretini kaldırın ve otomatik olarak yeniden söylüyor paneli kontrol etmek Bunu yapmak için. Bu size BSOD görmek ve hata kodunu almak mümkün olacaktır. Eğer yardımcı olur Ayrıca bkz kartı reaseating deneyin. |
|
| |||
| |||
| , ive otomatik seçeneği yeniden yan pannels kapatma ile bilgisayar runing edilmiştir ive ve engelli tamam stoğu heatsink, zaman dokunma cant oyun ve ısı kontrol edilmiş varsa, en sıcak, bu nedir bu kesintileri neden nedir? bir sonrası soğutma konusunda herhangi bir fikir? |
|
| |||
| |||
| Eğer GPU heatsink çok daha sonra evet bu büyük olasılıkla, elektrik kesintileri ve yeniden neden olacaktır dokunma sıcaktır. Çünkü eğer kart doesnt bir shouldn't gerekli bu heatsink birlikte gelen soğutma Sohbet gelince de emin değilim. Ben Sohbet söyledi Ama emin değilim. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU?
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|