![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я недавно купила GeForce 6200 AGP і встановлені в моїй плат MSI в класі, після eventualy отримувати його на роботу останнім часом почали грати вгору, коли холостий хід на екрані буде йти occasionaly чорний, а потім знову включається, коли ігри (Battlefront 2, Battlefield 2, Call Of Duty) комп'ютер блокується, а іноді автоматично перезапустити, коли вікна навантаженнях вона говорить мені, що система відновлена після критичних помилок і повідомлень про помилки мені підказує, що відеокарта не відповідають. Будь ласка, допоможіть PS. Я маю встановлені останні версії драйверів XP SP2 2,6 ГГц Celeron D 512MB RAM MSI V плат клас GeForce 6200 |
|
| |||
| |||
| Ммм ... Це звучить як карти перегрів, якщо комп'ютер є перезапуск це звичайно "bsod'ing", це допоможе, якщо ви можете отримати код помилки. Для цього треба зайти в Панель управління>> Система>> натисніть Вкладка "Додатково">> виберіть пункт Налаштування для завантаження та відновлення, а потім зніміть прапорець в якому йдеться автоматичний перезапуск. Ви зможете побачити BSOD і отримати код помилки. Також спробуйте reaseating карті подивитися, чи допоможе. |
|
| |||
| |||
| ОК, Ive відключена автоматична перезавантаження, Ive були Runing комп'ютер з панелями від сторони і були перевірка Темп фондового радіатора, коли гри ви нахиляє доторкатися до них, що своїм гарячим, що Whats причиною відключення електроенергії? будь-які ідеї з післяпродажного системою охолодження? |
|
| |||
| |||
| Якщо радіатор ГПУ занадто гаряча на дотик, то так, що, швидше за все, причиною відключення та перезавантаження. Що стосується системи охолодження, їм не зовсім впевнений, тому що якщо картка doesn't поставляються з радіатором shouldn't воно знадобиться. Але, як я сказав їм не впевнений. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Блок харчування?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Великі проблеми з моїм обліковим GeForce 7300LE Відеокарта | Револьвер | Графічні карти & Монітори | 2 | 18 березня 2009 11:26 |
| 7600GT + 6200 = вище чи конфлікт? | anthonyla65 | Графічні карти & Монітори | 3 | 16 січня 2009 16:15 |
| Є моїм 6200 вітром? | anthonyla65 | Графічні карти & Монітори | 4 | 15 січня 2009 15:55 |
| Novatech GeForce 6200 256MB 8xAGP | Карл | Графічні карти & Монітори | 3 | 3 жовтня 2008 12:54 |
| NVIDIA GeForce 6200 LE | Wutz | Графічні карти & Монітори | 15 | 26 жовтня 2007 02:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |