![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Моята карта е била замразяване в епохата на Конан. Неговата не прегряване CUS блокира на 52 градуса по Целзий. Аз не съм сигурен в това, което е проблем, но аз арго играя повече от 30 минути. Ако някой знае какво може да ми кажете PSU 400 вата AMD 3700 + 3gb овен |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има ли вървят най-новите графични карти шофьори ...
| |||
| |||
| Аз съм вървят най-новите драйвери. Не пластир на разположение. Той забил в света на Warcraft, след 2 часа в сравнение с възрастта на Конан (познае, тъй като тя отнема повече да тече СВО). Аз мисля, че това ще е прегрява проблем, но той арго е моята карта isn't вървят горещо. Im така объркана LOL |
|
| |||
| |||
| Изчистено всички прах и боклук от процесора фен? |
|
| |||
| |||
| Първо, благодаря за бързи отговори:) Аз виждам много прах в моя радиатор. трябва да премахнете вентилатор за почистване, или купите един от тези въздуха прах? |
|
| |||
| |||
| Разбира се, махнете я и почистете го с малка четка. Махни го безупречен и се уверете, че е правилно монтирано обратно, ако не е, ще готви на процесора за секунди. |
|
| |||
| |||
| LOL Ooooh звучи забавно. Аз ще се опитам, че когато се прибера. Оценяваме вашето идеи Дейв. Подпори за вас! |
|
| |||
| |||
| Вие сте добре дошли! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помощ! Моят нов компютър Запазва Студен! | cheesepuff | Общи Хардуер Чат | 9 | 27 април 2009 08:56 |
| 7600GT + 6200 = По-добро или конфликт? | anthonyla65 | Графика на карти & Монитори | 3 | 16-то Jan 2009 16:15 |
| MSI GeForce N9600GSO | Xeon | Графика на карти & Монитори | 2 | 30 август 2008 14:28 |
| 7600GT Въпроси, 200C GPU на Speed Фен | anthonyla65 | Графика на карти & Монитори | 3 | 28 Авг 2008 16:28 |
| WMP е замразяването нагоре. | Warrenisit | Мултимедия & Codecs | 2 | 21 Jan 2008 12:46 |
| Нишка Инструменти | |
| |