![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Moje karta byla v mrazu Věk Conan. Jeho ne přehřátí CUS to havaruje na 52 stupňů Celsia. Nejsem si jistý, co je problém, ale i cant hrát déle než 30 minut. Pokud někdo ví, co by to mohlo být dejte mi prosím vědět PSU 400w AMD 3700 + 3 gb ram |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Are you running nejnovější ovladače grafické karty ...
| |||
| |||
| Jsem běží nejnovější ovladače. Žádná oprava k dispozici. To narazilo na World of Warcraft po 2 hodiny v porovnání s věkem Conan (hádat, protože to trvá více spustit AOC). Myslím že to je problém přehřívání, ale převýšení je moje karta isnt tekoucí teplou. Im so confused lol |
|
| |||
| |||
| Čistit všechny prach a svinstvo od svého CPU ventilátor? |
|
| |||
| |||
| Za prvé, díky za rychlou odpověď:) Já vidím spoustu prachu na mé teplo umyvadlo. by měla odstranit i ventilátor na čistou, nebo si zakoupit jeden z těchto leteckých prachovky? |
|
| |||
| |||
| Jistě, vyjměte ji a vyčistěte ji pomocí malého štětce. Stáhnout bezúhonný a ujistěte se, že je správně namontován zpět, pokud tomu tak není budete vařit procesoru v sekundách. |
|
| |||
| |||
| Ooooh zvuky lol legrace. Budu se snažit, že když dostanu domů. Oceňujeme vaše nápady Dave. Rekvizity pro vás! |
|
| |||
| |||
| Jste vítáni! |