![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moja kartica je zamrzavanje u Age of Conan. Njegova ga ne pregrijavanja CUS crashes na 52 stupnjeva Celzija. Ja sam ne siguran o tome što je problem, ali ja licemjerje igrati duže od 30 min. Ako bilo tko zna što bi to moglo biti javite mi PSU 400w AMD 3700 + 3gb ram |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li prikazivati najnovije grafičke kartice drivera ...
| |||
| |||
| Ja sam trčanje najnovije upravljačke programe. Bez zakrpe dostupne. Ona pala na World of Warcraft nakon 2 sata u odnosu na age of conan (guessing, jer je potrebno više pokrenuti AOC). Ja bih misliti da je ovo pregrijati problem, ali ne mogu biti kao moja kartica nije pokrenut vruća. Im tako zbunjen lol |
|
| |||
| |||
| Očistiti sve prašine i sranje iz vašeg CPU fan? |
|
| |||
| |||
| Prije svega, hvala za brze odgovore:) JA dont vidjeti dosta prašine na moj hlađenje. trebam maknuti ventilator za čišćenje, ili kupiti neki od tih zraka dusters? |
|
| |||
| |||
| Naravno, izvadite ga i očistite ga s malom četkom. Get it ljage i uvjerite se da je ispravno postavljen na leđa, ako se ne možete kuhati CPU u sekundama. |
|
| |||
| |||
| Ooooh zvuci zabavna lol. Ja ću pokušati da kad sam doma. Cijenimo vaše ideje Dave. Rekvizite za vas! |
|
| |||
| |||
| You're welcome! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć! My New Computer vodi Hladan! | cheesepuff | General Hardware Chat | 9 | 27. travanj 2009 08:56 |
| 7600GT + 6200 = bolje ili sukobu? | anthonyla65 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 16 siječanj 2009 16:15 |
| MSI Geforce N9600GSO | Xeon | Graphics Cards & Monitors | 2 | 30. kolovoz 2008 14:28 |
| 7600GT Pitanja, 200C GPU na Speed Fan | anthonyla65 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 28. kolovoz 2008 16:28 |
| Wmp je hladno gore. | Warrenisit | Multimedija i kodeci | 2 | 21 siječanj 2008 12:46 |
| Thread Tools | |
| |