![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Saját kártya került fagypont az Age of Conan. A túlmelegedés nem CUS hogy összeomlik a 52 Celsius-fokot. Nem vagyok biztos benne, hogy mi a probléma, de én vidám játszanak tovább, mint 30 perc. Ha valaki tudja, mi lehet az let me know PSU 400W AMD 3700 + 3GB RAM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön még fut a legújabb grafikus kártya meghajtók ...
| |||
| |||
| Én futás a legfrissebb illesztőprogramokat. Nincs javítás elérhető. Úgy lefagyott a World of Warcraft után 2 órával a kora Conan (kitalálni, mert úgy többet futni AOC). Azt hiszem, ez egy olyan kérdés túl, de jelentős lehet, mint a kártya isnt fut meleg. Im so confused lol |
|
| |||
| |||
| Tisztítani a portól és a szar a CPU-fan? |
|
| |||
| |||
| Először is köszönöm a gyors válaszokat:) Én nem látok sok port én hő mosogató. kell eltávolítani a ventilátort, hogy tiszta, vagy vásárolni egy ilyen légi törlőruha? |
|
| |||
| |||
| Persze, vegyük le és tisztítsa meg egy kis kefe. Get it makulátlan, és győződjön meg róla, hogy megfelelően van felszerelve vissza, ha nem lesz szakács a CPU másodpercben. |
|
| |||
| |||
| Ooooh hangzik fun lol. Megpróbálom, hogy amikor hazaértem. Appreciate ötleteidet Dave. Kellékes neked! |
|
| |||
| |||
| You're welcome! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítség! My New Computer Keeps Fagyáspont! | cheesepuff | Általános fémáru Chat | 9 | 27. április 2009 08:56 |
| 7600GT + 6200 = jobb vagy konfliktus? | anthonyla65 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 16. január 2009 16:15 |
| MSI GeForce N9600GSO | Xeon | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 30. augusztus 2008 14:28 |
| 7600GT kérdések, 200C GPU a Speed Fan | anthonyla65 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 28. augusztus 2008 16:28 |
| WMP is fagypont fel. | Warrenisit | Multimédia és kodekek | 2 | 21. január 2008 12:46 |
| Téma eszközök | |
| |