![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano kortelė buvo įšaldyti Age of Conan. Jos ne perkaitimo kristalais jis sugenda per 52 laipsnių Celsijaus. Nesu tikras, kas problema yra, bet i cant žaisti ilgiau kaip 30 min. Jei kas žino, kas tai galėtų būti let me know PSU 400W AMD 3700 + 3Gb RAM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar jūs naudojate naujausias tvarkykles grafikos plokštę ...
| |||
| |||
| Aš einu į naujausias tvarkykles. Ne patch available. Ji lipo ant World of Warcraft po 2 valandų, palyginti su Age of Conan (spėjame, nes jis užima daugiau paleisti AOC). Aš manau, kad tai yra perkaitimo problema, bet ji negali vykti, kaip mano kortelė forget tekančiu karštu. Im so confused lol |
|
| |||
| |||
| Išvalytos visos dulkės ir šiukšlės iš savo procesoriaus ventiliatorius? |
|
| |||
| |||
| Pirmiausia, ačiū už greitą atsakymus:) Aš matau daug dulkių ant mano šilumos surinktuvo. man reikia pašalinti ventiliatoriumi švarios, ar įsigyti vieną iš šių oro dulkių šluostės? |
|
| |||
| |||
| Žinoma, jį pašalinti ir išvalyti jį su mažu šepetėliu. Get it švarus ir įsitikinkite, kad jis yra tinkamai įrengti atgal, jeigu tai nėra jums Cook CPU sekundės. |
|
| |||
| |||
| Ooooh Sounds fun lol. Aš stengsiuosi, kad kai aš namo. Įvertink savo idėjas Dave. Props Jums! |
|
| |||
| |||
| You're welcome! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Padėti! Mano naujas kompiuteris keeps užšaldymo! | cheesepuff | General Hardware Chat | 9 | Balandis 27, 2009 08:56 |
| 7600GT + 6200 = geresnis ar konfliktas? | anthonyla65 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 16 sausis 2009 16:15 |
| MSI Geforce N9600GSO | Xeon | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | Rugpjūtis 30, 2008 14:28 |
| 7600GT Klausimai, 200C GPU on Speed Fan | anthonyla65 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Rugpjūtis 28, 2008 16:28 |
| WMP yra įšaldyti viršų. | Warrenisit | Multimedia & Codecs | 2 | 21 sausis 2008 12:46 |
| Temos įrankiai | |
| |