![]() |
|
| |||
| |||
| Mana karte ir sasaldētas of Conan Age. Tās nav pārkaršanas CUS to sadursmes pie 52 grādiem pēc Celsija. Es neesmu pārliecināts par to, problēma ir, bet nevaru būt garāks par 30 min. Ja kāds zina, kas tas varētu būt let me know PSU 400W AMD 3.700 + 3GB RAM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai jums rādīt jaunākos grafikas kartes draiveri ...
| |||
| |||
| Es esmu rādīt jaunākos draiverus. Ne plāksteris pieejams. Tā avarēja par World of Warcraft pēc 2 stundām, salīdzinot ar vecumu Conan (guessing, jo tas aizņem vairāk palaist AOC). Es domāju, tas ir pārkarst jautājums, bet aprunāt tik mana karte isn't rādīt karsti. Im tik sajaukt lol |
|
| |||
| |||
| Iztīrīt visas putekļu un crap no sava CPU ventilatoru? |
|
| |||
| |||
| First off, pateicoties par ātras atbildes:) Es redzu daudz putekļu manā siltuma izlietnes. man vajadzētu izņemt ventilatora tīrīt vai nopirkt vienu no šiem gaisa putekļu slotiņas? |
|
| |||
| |||
| Protams, izņemiet to un notīriet to ar mazu suku. Get it traipiem un pārliecinieties, ka tā ir pareizi uzstādīta atpakaļ, ja tā nav jūs pavārs CPU sekundēs. |
|
| |||
| |||
| Ooooh skaņas fun lol. Es centīšos, ka, ja man mājās. Novērtēt savas idejas Dave. Butaforijas ar jums! |
|
| |||
| |||
| You're welcome! |