![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Cartea mea de vizită a fost de îngheţ, în vârstă de Conan. Sa nu supraîncălzire cus se avariază la 52 grade Celsius. Nu sunt sigur de ceea ce este problema, dar i cant juca mai mult de 30 de minute. Dacă cineva ştie ce s-ar putea să-mi spuneţi PSU 400W AMD 3700 + 3gb ram |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sunteţi ruleze cele mai recente drivere grafice carte ...
| |||
| |||
| Eu sunt difuzate cele mai recente drivere. Nu de patch-uri disponibile. Este prăbuşit pe World of Warcraft după 2 ore, comparativ cu vârsta de Conan (ghicitul, deoarece este nevoie de mai mult pentru a rula AOC). Mi-ar crede că aceasta este o problemă supraincalzirea, dar cant fi cartea mea de vizită isnt rulează fierbinte. Im atât de confuz lol |
|
| |||
| |||
| Curăţate de praf şi de toate prostiile de pe CPU fan? |
|
| |||
| |||
| Pentru început, mulţumesc pentru răspunsurile repede:) I a face a se vedea o mulţime de praf pe căldură chiuveta. ar trebui să i elimina ventilatorul de curăţat, sau sa cumparati una dintre cele aer dusters? |
|
| |||
| |||
| Sigur, scoateţi-l şi curăţaţi-l cu o perie mică. Ia-l de imaculat şi asiguraţi-vă că este corect, montate pe spate, în cazul în care acesta nu se va găti procesorul în câteva secunde. |
|
| |||
| |||
| Ooooh sunete fun lol. Eu voi încerca că, atunci când am ajuns acasă. Apreciez ideile dvs. Dave. Recuzita de tine! |
|
| |||
| |||
| Va asteptam cu drag! |
![]() |
|
| Marcaje |