![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moja karta bola v mraze Vek Conan. Jeho ne prehriatia CUS to havaruje na 52 stupňov Celzia. Nie som si istý, čo je problém, ale i cant hrať dlhšie ako 30 minút. Ak niekto vie, čo by to mohlo byť dajte mi prosím vedieť PSU 400w AMD 3700 + 3 GB RAM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ste beží najnovšie ovládače grafickej karty ...
| |||
| |||
| Som beží najnovšie ovládače. Žiadna oprava k dispozícii. To narazilo na World of Warcraft po 2 hodiny v porovnaní s vekom Conan (hádať, pretože to trvá viac spustiť AOC). Myslím že to je problém prehrievaniu, ale prevýšenia je moja karta isnt tečúcou teplou. Im so confused lol |
|
| |||
| |||
| Čistiť všetky prach a svinstvo od svojho CPU ventilátor? |
|
| |||
| |||
| Po prvé, vďaka za rýchlu odpoveď:) Ja vidím veľa prachu na mojej teplo umývadlo. by mala odstrániť aj ventilátor na čistú, alebo si zakúpiť jeden z týchto leteckých prachovky? |
|
| |||
| |||
| Iste, odstráňte ju a vyčistite ju pomocou malého štetca. Stiahnuť nevinná a uistite sa, že je správne namontovaný späť, ak tomu tak nie je budete variť procesora v sekundách. |
|
| |||
| |||
| Ooooh zvuky lol legrace. Budem sa snažiť, že keď dostanem domov. Oceňujeme vaše nápady Dave. Rekvizity pre vás! |
|
| |||
| |||
| Ste vítaní! |