![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Моја картица је замрзавање у Аге оф Цонан. Његова га не прегрејавања ЦУС црасхес на 52 степени Целзија. Ја сам не сигуран о томе шта је проблем, али ја лицемјерје играти дуже од 30 мин. Ако било ко зна шта би то могло бити јавите ми Псу 400у АМД 3700 + 3гб рам |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли приказивати најновије графичке картице драјвера ...
| |||
| |||
| Ја сам трчање најновије управљачке програме. Без закрпе доступне. Она пала на Уорлд оф Уарцрафт након 2 сата у односу на аге оф Цонан (гуессинг, јер је потребно више покренути АОЦ). Ја бих мислити да је ово прегријати проблем, али не могу бити као моја картица није покренут врућа. Им тако збуњен лол |
|
| |||
| |||
| Очистити све прашине и срање из вашег ЦПУ фан? |
|
| |||
| |||
| Пре свега, хвала за брзе одговоре:) ЈА донт видети доста прашине на мој хладјење. ја потреба премештање вентилатор за чишћење, или купити неки од тих ваздуха дустерс? |
|
| |||
| |||
| Наравно, извадите га и очистите га са малом четком. Гет ит љаге и уверите се да је исправно постављен на леђа, ако се не можете кухати ЦПУ у секундама. |
|
| |||
| |||
| Оооох звуци забавна лол. Ја ћу покушати да кад сам дома. Ценимо ваше идеје Даве. Реквизите за вас! |
|
| |||
| |||
| Ыоу'ре уелцоме! |