![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Моя карта була заморожування в АОС. Її не перегрів КС закриється на 52 градусів за Цельсієм. Я не впевнений, в чому проблема, але я нахиляє грати більше 30 хвилин. Якщо хто знає, що це могло бути, дайте мені знати БП 400w AMD 3700 + 3GB RAM |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви використовуєте останню драйверів відеокарти ...
| |||
| |||
| Я йду останніми драйверами. Ні виправлення доступно. Він розбився на World Of Warcraft через 2 години в порівнянні з віком Конан (ворожити, оскільки це займає більше запустити АОС). Я думаю, що це перегрів питання, але воно нахиляє бути як моя картка хіба працює гаряча. Їм так розгубився, LOL |
|
| |||
| |||
| Очищений всю пил і лайно з ваших вентиляторів процесора? |
|
| |||
| |||
| Перш за все, дякую за швидкі відповіді:) Я бачу багато пилу, на мій радіатор. Я повинен зняти вентилятор до чистої, або купити один з тих повітрі пилу? |
|
| |||
| |||
| Звичайно, видаліть його та почистіть її з маленькою пензлем. Get It бездоганно і переконайтеся, що він правильно встановлений знову, якщо це не ви готуєте процесор у лічені секунди. |
|
| |||
| |||
| Ooooh звуки веселощів LOL. Я постараюся, що, коли повернуся додому. Оцініть ваші ідеї Дейв. Реквізит для вас! |
|
| |||
| |||
| Будь-ласка! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допомога! My New Computer Keeps заморожування! | cheesepuff | Генеральний обладнання чат | 9 | 27 квітня 2009 08:56 |
| 7600GT + 6200 = вище чи конфлікт? | anthonyla65 | Графічні карти & Монітори | 3 | 16 січня 2009 16:15 |
| MSI GeForce N9600GSO | Xeon | Графічні карти & Монітори | 2 | 30 серпня 2008 14:28 |
| 7600GT питань 200C ГПУ за швидкістю обертання вентилятора | anthonyla65 | Графічні карти & Монітори | 3 | 28 серпня 2008 16:28 |
| WMP зависає вгору. | Warrenisit | Мультимедіа & кодеки | 2 | 21 січня 2008 12:46 |
| Різьба Інструменти | |
| |