![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Аз искам да обновите текущата ми графична карта - GeForce 8500 GT на GeForce 9800 GT, но текущите ми карта използва DDR2 паметта, докато 9800 използва GDDR3 памет. Аз вече съм наясно, че няма връзка между GDDR и DDR памет, но моя компютър се DDR2 RAM и някои графични карти използват DDR3, е този проблем? Също така може да препоръчате някой, който карта модел и когато тя е налична евтини (В паундове). Имам Foxconn N15235 дънната платка, ако това помага. Също така, ако считате, че всички други карти в същата ценова категория ще бъде по-добре за мен, моля състояние. Аз съм все още не изглежда напълно в ATI диапазон. Благодарности. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Няма никакви проблеми, ако има различни gpu памет от CPU / дънната платка, както всяка употреба техните собствени и не се смесват, ще има по-добра представа за карти за вас, ако можете да ни даде своята цена, която искате да харчите
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ATI има ниска средночестотен заключен. Дори и 4830, което е тяхната бюджетна карта ще победи, и е евтина, както добре. В 4850 е най-доброто съотношение цена / изпълнение точно сега все пак. В 9800GT е само NVidia преработка на стари карти, тъй като те имат за какво да се конкурират с ATI върху веднага им GTX умре е прекалено голям, за да се свие за бюджета пазар. ATI R700 построени им от дъното нагоре, така че е много мащабируеми.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| BFG GeForce 9800GT OC - Снимки побъркани Напълно! | Crofalcon | Графика на карти & Монитори | 7 | 28-ми септември 2009 година 17:31 |
| Няма сигнал и 8beeps на 2 х 9800gt SLI карти | неумолима сила | Графика на карти & Монитори | 2 | 27 май 2009 г. 16:42 |
| Dial Up при плащане телефони, Info е необходимо. | pest79456 | В мрежа, модеми & VoIP | 13 | 13 април 2009 11:13 |
| Info Нужда! Софтуер на веригата за доставки! | warwickphil | Общи Софтуер Чат | 5 | 7 април 2009 11:28 |
| Графична карта информация, необходима за по-стари компютри | daveefarr | Графика на карти & Монитори | 2 | 27 Jan 2008 18:55 |
| Нишка Инструменти | |
| |