![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Nazdar,
Já jsem chtěl aktualizovat své aktuální grafické karty - GeForce 8500 GT s GeForce 9800 GT, ale moje současná karta používá DDR2 paměti, zatímco 9800 používá GDDR3 paměti. Jsem si vědom toho, že nyní neexistuje žádná korelace mezi GDDR a DDR paměti, ale můj počítač má DDR2 RAM a některé grafické karty používat DDR3, je to problém? Rovněž může někdo doporučit, které karty a model, kde je k dispozici levné (v librách). Mám Foxconn N15235 desce, pokud to pomůže. I když si myslíte, že jakékoli jiné karty ve stejné cenové třídě by bylo lepší pro mě, prosím, uveďte. Já jsem ještě podívat úplně na ATI řady. Díky.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nejsou žádné problémy, pokud má jiné paměti GPU od cpu / deska jako každý použít svůj vlastní a nepřicházejí do styku,
by mohl mít lepší představu o kartu pro vás, kdybyste nám vaši cenu, kterou chcete utratit
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ATI má nízký-středotónové zavřený. Dokonce 4830, který je jejich rozpočtu kartu by ji porazit, a je i levná. V 4850 je nejlepší cena / výkon právě teď ne. V 9800GT je jenom nVidia rehash ze starší karty, které nemají nic konkurovat ATI na právě teď: jejich GTX zemřít je příliš velká na cvokař pro rozpočet trhu. ATI R700 postavena jejich zespodu nahoru, takže je to velmi škálovatelný.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Můj systém: 日夏子
|