μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

GeForce 9800gt Info Needed - Τι άλλες κάρτες θα ήταν καλό για μένα;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16 Μάρτη 2009, 11:49
Νέο Μέλος Ομάδα

Default GeForce 9800gt Info Needed - Τι άλλες κάρτες θα ήταν καλό για μένα;

Γεια σου,

Είμαι θέλοντας να ενημερώσετε σημερινή μου κάρτα γραφικών - GeForce 8500 GT με την GeForce 9800 GT, αλλά μου τρέχουσες χρήσεις DDR2 κάρτα μνήμης, ενώ το 9800 χρησιμοποιεί μνήμη GDDR3. Τώρα γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει συσχετισμός μεταξύ GDDR ΑΑΕ και της μνήμης, αλλά ο υπολογιστής μου παίρνει DDR2 RAM και ορισμένες κάρτες γραφικών χρήση DDR3, αυτό είναι ένα θέμα; Επίσης μπορεί κανείς να συστήσει που μοντέλο της κάρτας και εφόσον είναι διαθέσιμο φθηνό (σε λίρες). Έχω μια μητρική πλακέτα Foxconn N15235 αν αυτό βοηθάει.

Επίσης, αν αισθανθείτε οποιαδήποτε άλλη κάρτες στην ίδια ψαλίδα τιμών θα ήταν καλύτερο για μένα να δηλωθούν. Είμαι ακόμη να εξετάσει πλήρως στη σειρά ATI.

Ευχαριστώ.
Old 16 Μάρτη 2009, 13:38
Ομάδα Δωρητών

Δεν υπάρχουν θέματα, εάν η μνήμη gpu έχει διαφορετική από την cpu / μητρική πλακέτα όπως κάθε χρησιμοποιούν το δικό τους και δεν αναμειγνύονται,
θα έχουμε μια καλύτερη ιδέα για την κάρτα σας αν μπορείτε να μας δώσει την τιμή σας που θέλετε να περάσετε

Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι
Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing.

Το σύστημά μου: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI Deluxe
Μνήμες:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Κάρτα γραφικών (ες):
8800gts O / C
Κάρτα Ήχου:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM μονάδα_δίσκου 1xphillips dv
Υπόθεση / PSU:
700w PSU moduler
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
Monitor (ες):
22in widescreen
Operating System (s):
XP Pro
Old 16 Μάρτη 2009, 19:58
Ομάδα Δωρητών

ATI έχει το χαμηλό-μιντρέιτζ κλειδωμένο. Ακόμη και το 4830 που είναι ο προϋπολογισμός τους κάρτας θα κερδίσει, και είναι και φθηνή. Το 4850 αποτελεί την καλύτερη σχέση τιμής / απόδοσης τώρα όμως. Η 9800GT είναι απλά ένα αναμάσημα της nVidia μια παλαιότερη κάρτα που δεν έχουν τίποτα να ανταγωνιστεί με την ATI για σήμερα: την GTX πεθαίνουν τρόπο είναι πολύ μεγάλο για να συρρικνωθεί προβλέπονται για τον προϋπολογισμό της αγοράς. ATI R700 χτισμένο τους από κάτω προς τα πάνω, κι έτσι είναι πολύ scalable.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
BFG GeForce 9800GT OC - Εικόνα Messed Up Εντελώς! Crofalcon Κάρτες Γραφικών & Monitors 7 28 Σεπτεμβρίου 2009 17:31
Δεν 8beeps Σημάτων και στις 2 x 9800gt SLI κάρτες τριαξονικό Κάρτες Γραφικών & Monitors 2 27 Μαΐου 2009 16:42
Dial Up σε τηλέφωνα, Info Needed. pest79456 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 13 13 Απρ 2009 11:13
Πληροφορίες Needed! Software Supply Chain! warwickphil Γενικά Λογισμικό Chat 5 7 Απρ 2009 11:28
Κάρτα γραφικών πληροφορίες που απαιτούνται για μεγάλα PC daveefarr Κάρτες Γραφικών & Monitors 2 27 Ιαν 2008 18:55
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.