![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Ja sam u nedostatku za nadogradnju moje trenutne grafičke kartice - GeForce 8500 GT na GeForce 9800 GT, ali moje trenutne kartice koristi DDR2 memoriju, a 9800 koristi GDDR3 memorije. Ja sam sada svjesna da ne postoji korelacija između GDDR i DDR memorija, ali moj računalo uzeti DDR2 RAM-a, a neke grafičke kartice koristiti DDR3, je li to problem? Isto tako svatko tko može preporučiti koji model kartice i gdje je dostupno jeftini (U pounds). Imam matičnu ploču Foxconn N15235 li ovo pomaže. Isto tako, ako osjećate bilo koja druga kartica u istu cijenu zagrada bi bilo bolje za mene molim države. Ja sam još gledati u cijelosti ATI dometu. Hvala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nema problema ako je GPU ima drugačiju memorijsku od CPU / matična ploča, kao svake uporabe svoje i ne miješati, će imati bolju ideju o kartici za vas ako bi mogli dati svoju cijenu koju želite potrošiti
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ATI ima niske srednjetonca zaključano. Čak 4830, koji je njihov proračun kartice bi tukli ga, te je kao i jeftini. U 4850 je najbolja cijena / performanse odmah ipak. The 9800GT je samo nVidia ponoviti neke starije kartice jer oni nemaju ništa se natjecati s ATI o upravo sada: njihove GTX umrijeti način prevelika za psihijatra dolje za proračun tržištu. ATI izgradili svoje R700 od dna prema gore, tako da je vrlo skalabilno.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| BFG GeForce 9800GT OC - Slika Messed Up Completely! | Crofalcon | Graphics Cards & Monitors | 7 | 28 rujan 2009 17:31 |
| Nema signala i 8beeps na 2 x 9800gt sli kartice | neodoljiva sila | Graphics Cards & Monitors | 2 | 27. svibanj 2009 16:42 |
| Dial Up at Pay Phones, Info potrebi. | pest79456 | Networking, Modemi & VoIP | 13 | 13. travanj 2009 11:13 |
| Info needed! Software Supply Chain! | warwickphil | Općenito Software Chat | 5 | 7. travanj 2009 11:28 |
| Grafička kartica informacije potrebne za starije računalo | daveefarr | Graphics Cards & Monitors | 2 | 27 siječanj 2008 18:55 |
| Thread Tools | |
| |