![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Én kívánó frissíthetem jelenlegi grafikus kártya - GeForce 8500 GT a GeForce 9800 GT, de a jelenlegi DDR2 memória kártyát használ, míg a 9800 használ GDDR3 memória. Most, hogy nincs összefüggés a GDDR és DDR memóriával, de a számítógép úgy DDR2 memória és néhány grafikus kártyák használata DDR3, ez a probléma? Is tud ajánlani, amelyek bárki kártya modell és ahol ez elérhető olcsó (font). Van egy Foxconn N15235 alaplap, ha ez segít. Akkor is, ha úgy érzi, minden más kártyák ugyanazt az árat konzol jobb lenne nekem adja meg. Én még nem látod meg teljes mértékben az ATI tartományban. Köszönöm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nincsenek kérdések, ha a GPU különböző memória a CPU / alaplap a használatot a saját, és nem keverjük össze, volna egy jobb ötletem a kártyát, ha nem adja el az árak mennyit akar költeni
Ha az építők épült épületek módon programozók írta programok, majd az első, hogy a harkály jött volna pusztítani civilizáció. Egy számítógép egyszer verte meg a sakk De ez nem egyezik meg a kick box. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ATI a kis-közép bezárva. Még egy 4830, ami a költségvetés-kártya is megverte, és olcsó is. A 4850 a legjobb ár / teljesítmény, most mégis. A 9800GT csak nVidia felmelegít egy régebbi kártyát, mert azokat nem veheti fel a versenyt az ATI most: a GTX meghalni is túl nagy ahhoz, hogy csökken le a költségvetés piacon. ATI R700 építették a lentről felfelé, így nagyon skálázható.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| BFG GeForce 9800GT OC - Kép zavarodva teljesen! | Crofalcon | Grafikus kártyák és monitorok | 7 | Szeptember 28, 2009 17:31 |
| No Signal és 8beeps a 2 x 9800gt SLI-kártyák | kamion | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 27. május 2009 16:42 |
| Dial Up at telefonkészülékekhez, Info szükség. | pest79456 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 13 | 13. április 2009 11:13 |
| Info Needed! Szoftver Beszerzés! | warwickphil | General Chat szoftver | 5 | 7. április 2009 11:28 |
| Grafikus kártya információk szükségesek az idősebb PC | daveefarr | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 27. január 2008 18:55 |
| Téma eszközök | |
| |