![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| הי, אני המבקשים לעדכן את כרטיס המסך הנוכחי - GeForce 8500 GT של GeForce 9800 GT, אך כרטיס האשראי שלי משתמש בזיכרון DDR2 בעוד 9800 משתמש בזיכרון GDDR3. עכשיו אני מודע כי אין מתאם בין GDDR ו DDR זיכרון, אבל המחשב שלי לוקח DDR2 RAM וחלק כרטיסי מסך להשתמש DDR3, זה עניין? כמו כן האם מישהו יכול להמליץ אילו כרטיס המודל שבו היא זמינה זול (ב פאונד). יש לי לוח האם Foxconn N15235 אם זה עוזר. כמו כן, אם אתה מרגיש אחרת הכרטיסים באותו מחיר כן יהיה טוב יותר עבורי בבקשה המדינה. אני עדיין מלא להסתכל על ATI טווח. תודה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אין בעיות, אם יש gpu שונה מן הזיכרון CPU / לוח האם כמו כל השימוש שלהם ואין לערבב, היה רעיון טוב יותר של כרטיס בשבילך אם אתה יכול לתת לנו את המחיר שאתה מוכן לשלם
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ATI יש את נמוך midrange סגור. אפילו 4830 שנמצא את התקציב שלהם היה כרטיס היכו אותה, והיא גם זולה. את 4850 היא הטובה ביותר מחיר / ביצועים עכשיו אף. ה 9800GT הוא רק nvidia rehash ישנה יותר של הכרטיס כפי שהם צריכים להתמודד עם שום דבר על ATI עכשיו: שלהם למות GTX הוא יותר מדי גדול כדי לצמק למטה את התקציב עבור השוק. ATI R700 שלהם בנוי מעומק למעלה, אז זה מאוד ניתן להרחבה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| BFG GeForce 9800GT OC - תמונה Messed Up לגמרי! | Crofalcon | כרטיסי מסך & Monitors | 7 | 28 ספטמבר 2009 17:31 |
| לא אות ו 8beeps על x 2 כרטיסי 9800gt SLI | juggernaut | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | -27 במאי 2009 16:42 |
| Dial Up ב שלם טלפונים, מידע הדרוש. | pest79456 | רישות, מודמים & VoIP | 13 | 13 אפריל 2009 11:13 |
| מידע Needed! תוכנת שרשרת אספקה! | warwickphil | כללי תוכנות צ 'אט | 5 | 7 אפריל 2009 11:28 |
| מידע על כרטיס מסך ישן יותר צורך במחשב | daveefarr | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | -27 ינואר 2008 18:55 |
| שרשרת כלים | |
| |