mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

GeForce 9800GT Info Needed - Kas Kitos kortelės būtų gerai man?

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 16, 2009, 11:49
Naujas Narys

Default GeForce 9800GT Info Needed - Kas Kitos kortelės būtų gerai man?

Labas,

Aš nori atnaujinti savo dabartinę vaizdo plokštė - GeForce 8500 GT su GeForce 9800 GT, bet mano dabartinis kortelės naudoja DDR2 atmintį, o 9.800 naudoja GDDR3 atminties. Aš jau žino, kad nėra skirtumo tarp GDDR ir DDR atminties koreliacija, bet mano kompiuteris trunka DDR2 RAM ir kai kurių vaizdo plokščių naudojimo DDR3, tai yra problema? Taip pat gali kas nors rekomenduoti, kuri kortelė ir, kai jis yra prieinamas pigūs (svarais). Turiu Foxconn N15235 plokštę, jei tai padeda.

Taip pat, jei manote, kad bet kokios kitos korteles pačią kainą grupėje būtų geriau už mane prašome nurodyti. Aš dar atrodo visiškai ne ATI diapazone.

Ačiū.
Old Kovas 16, 2009, 13:38
Donorų grupės

Nėra jokių problemų, jei GPU turi skirtingas atminties CPU / plokštėje nes kiekvienas naudoja savo ir nemaišyti,
būtų geriau suprasti kortele, jei jūs galėtumėte mums savo kainą, kurią norite išleisti

Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai
Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.

Mano sistema: redden137

Procesorius (-iai):
AMD Opteron 165 O / C
Pagrindinė plokštė:
asus a8n sli deluxe
RAM atmintis:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (-ai):
8800GTS O / C
Garso plokštė:
Creative SoundBlaster 4
Kietasis diskas (-ai):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM disko 1xphillips DV
Case / PSU:
Modules 700W PSU
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
22in widescreen
Operacinė sistema (-os):
XP Pro
Old Kovas 16, 2009, 19:58
Donorų grupės

ATI turi mažai midrange užrakintą. Net 4.830 kuri savo biudžeto kortelė būtų mušti jį, ir yra pigūs bei. 4.850 yra geriausias kainos / kokybės jau dabar nors. 9800GT yra tik nVidia rehash ir vyresni kortelė, nes jos neturi nieko konkuruoti su ATI dėl dabar: jų GTX mirti yra per daug didelė, kad trauktis nustatytos biudžeto rinkoje. ATI pastatė savo R700 nuo apačios į viršų, todėl labai skalowalne.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.