rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

GeForce 9800gt Info Needed - Co Other Cards Czy będzie dobry dla mnie?

Reply

Narzędzia wątku
Old 16 marca 2009, 11:49
Nowe państwa grupy

Default GeForce 9800gt Info Needed - Co Other Cards Czy będzie dobry dla mnie?

Cześć,

Jestem chcących zaktualizować obecne karty graficznej - GeForce 8500 GT do GeForce 9800 GT, ale moja aktualna karta używa DDR2 a 9800 korzysta z pamięci GDDR3. Jestem świadomy, że obecnie nie istnieje korelacja pomiędzy GDDR oraz pamięci DDR, ale mój komputer ma DDR2 RAM i używania niektórych kart graficznych DDR3, jest ten problem? Również można polecić każdemu, który model karty i gdzie jest on dostępny tanie (w funtach). Mam płytę główną Foxconn N15235 jeśli to pomoże.

Ponadto, jeśli uważasz, wszelkie inne karty w tym samym cena nawias będzie lepiej dla mnie proszę państwa. Ja jestem jeszcze w pełni na wygląd ATI zasięgu.

Dzięki.
Old 16 marca 2009, 13:38
Grupa dawcy

Nie ma żadnych problemów, jeśli GPU ma różne pamięci od procesora / płyty głównej w każdym użyciu własnych i nie mieszać,
miałby lepszy pomysł na karty, czy może nam cenę chcesz wydać

Komputer raz pokonać mnie w szachach
Ale to nie pasuje do mnie kick boxing.

My System: redden137

Procesor (y):
AMD Opteron 165 o / c
Płyta główna:
ASUS a8n SLI Deluxe
Pamięć RAM:
Corsair 2GB XMS pc3200 platium
Karta graficzna (y):
8800gts O / C
Karta dźwiękowa:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM dysku 1xphillips dv
Case / PSU:
700w PSU moduler
Chłodzenie:
powietrze
Sieć / Internet:
Monitor (y):
22in widescreen
Operating System (-y):
XP Pro
Old 16 marca 2009, 19:58
Grupa dawcy

ATI ma niskie średniotonowy zamknięty. Nawet 4830, który jest ich budżetu karty będzie pobić go i jest tani jak dobrze. W 4850 jest najlepszy stosunek cena / wydajność teraz though. W 9800GT jest tylko nVidia rehash o starsze karty mają nic konkurować z ATI w chwili ich śmierci GTX jest zbyt duża, aby zmniejszać dla budżetu rynku. ATI R700 zbudowany ich od dołu do góry, więc jest bardzo skalowalne.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.