![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, Jestem chcących zaktualizować obecne karty graficznej - GeForce 8500 GT do GeForce 9800 GT, ale moja aktualna karta używa DDR2 a 9800 korzysta z pamięci GDDR3. Jestem świadomy, że obecnie nie istnieje korelacja pomiędzy GDDR oraz pamięci DDR, ale mój komputer ma DDR2 RAM i używania niektórych kart graficznych DDR3, jest ten problem? Również można polecić każdemu, który model karty i gdzie jest on dostępny tanie (w funtach). Mam płytę główną Foxconn N15235 jeśli to pomoże. Ponadto, jeśli uważasz, wszelkie inne karty w tym samym cena nawias będzie lepiej dla mnie proszę państwa. Ja jestem jeszcze w pełni na wygląd ATI zasięgu. Dzięki. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie ma żadnych problemów, jeśli GPU ma różne pamięci od procesora / płyty głównej w każdym użyciu własnych i nie mieszać, miałby lepszy pomysł na karty, czy może nam cenę chcesz wydać
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ATI ma niskie średniotonowy zamknięty. Nawet 4830, który jest ich budżetu karty będzie pobić go i jest tani jak dobrze. W 4850 jest najlepszy stosunek cena / wydajność teraz though. W 9800GT jest tylko nVidia rehash o starsze karty mają nic konkurować z ATI w chwili ich śmierci GTX jest zbyt duża, aby zmniejszać dla budżetu rynku. ATI R700 zbudowany ich od dołu do góry, więc jest bardzo skalowalne.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|