![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Já jsem chtěl aktualizovať svoje aktuálne grafické karty - GeForce 8500 GT s GeForce 9800 GT, ale moje súčasná karta používa DDR2 pamäte, kým 9800 používa GDDR3 pamäte. Som si vedomý toho, že v súčasnosti neexistuje žiadna korelácia medzi GDDR a DDR pamäte, ale môj počítač má DDR2 RAM a niektoré grafické karty používať DDR3, je to problém? Tiež môže niekto odporučiť, ktoré karty a model, kde je k dispozícii lacné (v librách). Mám Foxconn N15235 doske, ak to pomôže. I keď si myslíte, že akékoľvek iné karty v rovnakej cenovej triede by bolo lepšie pre mňa, prosím, uveďte. Já jsem ještě pozrieť úplne na ATI radu. Vďaka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie sú žiadne problémy, ak má iné pamäte GPU od cpu / doska ako každý použiť svoj vlastný a neprichádzajú do styku, by mohol mať lepšiu predstavu o kartu pre vás, keby ste nám vašu cenu, ktorú chcete minúť
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ATI má nízky-středotónové zavretý. Dokonca 4830, ktorý je ich rozpočtu kartu by ju zabil, a je aj lacná. V 4850 je najlepšia cena / výkon práve teraz nie. V 9800GT je jenom nVidia rehash zo staršej karty, ktoré nemajú nič konkurovať ATI na práve teraz: ich GTX zomrieť je príliš veľká na cvokař pre rozpočet trhu. ATI R700 postavená ich zospodu hore, takže je to veľmi škálovateľný.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| BFG GeForce 9800GT OC - Obrázok Messed Up Naprosto! | Crofalcon | Graphics Cards & Monitory | 7 | 28.září 2009 17:31 |
| Nie signálu a 8beeps na 2 x 9800gt SLI karty | kolos | Graphics Cards & Monitory | 2 | 27. mája 2009 16:42 |
| Dial Up na telefónnych automatov, Info Needed. | pest79456 | Siete, Modemy & VoIP | 13 | 13. apríla 2009 11:13 |
| Info Needed! Software Supply Chain! | warwickphil | Všeobecné Software Chat | 5 | 7. apríla 2009 11:28 |
| Grafické karty údaje potrebné pre staršie PC | daveefarr | Graphics Cards & Monitory | 2 | 27. januára 2008 18:55 |
| Thread Tools | |
| |