![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Ја сам у недостатку за надоградњу моје тренутне графичке картице - ГеФорце 8500 ГТ на ГеФорце 9800 ГТ, али моје тренутне картице користи ДДР2 меморију, а 9800 користи ГДДР3 меморије. Ја сам сада свјесна да не постоји корелација између ГДДР и ДДР меморија, али мој рачунар узети ДДР2 РАМ-а, а неке графичке картице користити ДДР3, је ли то проблем? Исто тако свако ко може препоручити који модел картице и где је доступно јефтини (У поундс). Имам матичну плочу Фоксцонн Н15235 ли ово помаже. Исто тако, ако осећате било која друга картица у исту цену заграда би било боље за мене молим државе. Ја сам још гледати у цијелости АТИ домету. Хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нема проблема ако је ГПУ има другачију меморијску од ЦПУ / матична плоча, као сваке употребе своје и не мешати, ће имати бољу идеју о картици за вас ако би могли дати своју цену коју желите да потрошите
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| АТИ има ниске средњетонца закључано. Чак 4830, који је њихов буџет картице би тукли га, те је као и јефтини. У 4850 је најбоља цена / перформансе одмах ипак. Тхе 9800ГТ је само НВИДИА поновити неке старије картице јер они немају ништа се такмичити са АТИ о управо сада: њихове ГТКС умрети начин превелика за психијатра доле за буџет тржишту. АТИ изградили своје Р700 од дна према горе, тако да је врло скалабилно.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| БФГ ГеФорце 9800ГТ оц - Слика упрскао Комплетно! | Црофалцон | Грапхицс Цардс & Мониторс | 7 | 28. Јул 2009 17:31 |
| Нема сигнала и 8беепс на 2 кс 9800гт сли картице | Неодољива сила | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 27 мај 2009 16:42 |
| Диал Уп ат Паы Пхонес, Инфо потреби. | пест79456 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 13 | 13 април 2009 11:13 |
| Инфо неедед! Софтуаре Супплы Цхаин! | уаруицкпхил | Уопштено Софтуаре Цхат | 5 | 7 април 2009 11:28 |
| Графичка картица информације потребне за старије рачунар | давеефарр | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 27 јануар 2008 18:55 |
| Тхреад Тоолс | |
| |