![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Ben mevcut grafik kartı güncelleme isteyen am - GeForce 8500 GT ve GeForce 9800 GT, ancak mevcut kartı ise 9800 kullanır GDDR3 bellek DDR2 bellek kullanır. Şimdi bu GDDR ve DDR bellek arasında korelasyon, ancak farkındayım benim bilgisayar DDR2 RAM ve bazı grafik kartları alır DDR3 kullanıyorsanız, bu sorun nedir? Ayrıca herkesin ve burada Pound () olarak ucuz mevcut olan kartı modeli tavsiye ederim. Bu yardımcı bir Foxconn N15235 anakart var. Ayrıca, aynı fiyat parantez içinde benim için daha iyi olacak diğer kartları hissediyorum devlet lütfen. Henüz tam olarak ATI mesafeden bakmak duyuyorum. Teşekkürler. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| There is no konular eğer GPU CPU farklı bellek var / anakart her kullanımdan kendi ve de karışık olarak eğer bize harcamak istiyorsanız fiyat verebilir size kart daha iyi bir fikir olur
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ATI düşük-orta kilitli vardır. Hatta 4830 da kendi bütçe kartta yendi ediyorum, ve de ucuz. Bu 4850 en iyi fiyat / performans şimdi de. Bu 9800GT eski bir kartın sadece nVidia aynen olarak ATI ile şimdi rekabet birşey: kendi GTX ölmek çok bütçe pazarı için aşağı küçültmek büyük olması. ATI aşağıdan yukarıya doğru, yani çok ölçeklenebilir's R700 yaptı.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |