![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Я бажаючі оновити поточну відеокарта - GeForce 8500 GT на GeForce 9800 GT, але моє поточне карта використовує пам'ять DDR2, а 9800 використовує пам'ять GDDR3. Я зараз відомо, що немає ніякого взаємозв'язку між GDDR і DDR пам'яті, але мій комп'ютер приймає DDR2 RAM і деяких графічних карт використовувати DDR3, чи є це проблемою? Також можна рекомендувати будь-який карти і моделі, де є дешева (в фунтах). У мене материнська плата Foxconn N15235, якщо це допоможе. Також, якщо ви відчуваєте, будь-які інші карти в тій же ціновій буде краще для мене, будь ласка держави. Я ще не повністю подивитися на полігоні ATI. Спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Є питання, якщо не GPU має різні пам'яті з процесора і материнської плати, оскільки кожна використовувати свої власні і не змішуються, буде мати краще уявлення про карту для вас, якщо ви могли б дати нам ціну, яку ви хочете витратити
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ATI має низьку середнього замкнули. Навіть 4830 яких є їх бюджетна карта буде бити, і дешево, як добре. 4850 є якнайкраще співвідношення ціна / продуктивність, хоча прямо зараз. 9800GT це просто NVidia переспіви старих карт, оскільки вони не мають нічого, щоб конкурувати з ATI прямо зараз: їх GTX померти, є занадто великою, щоб зменшиться на бюджетний ринок. ATI R700 побудований їх знизу вгору, так що це дуже масштабованим.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| BFG GeForce 9800GT OC - Picture Messed Up повністю! | Crofalcon | Графічні карти & Монітори | 7 | 28 вересня 2009 17:31 |
| No Signal і 8beeps на 2 X 9800GT SLI карт | каток | Графічні карти & Монітори | 2 | 27 травня 2009 16:42 |
| Дозвону при Оплатити телефони, необхідну інформацію. | pest79456 | Мережа, Модеми & VoIP | 13 | 13 квітня 2009 11:13 |
| Інформація Needed! Software Supply Chain! | warwickphil | General Software чат | 5 | 7 квітня 2009 11:28 |
| Відеокарта інформації, необхідної для застарілих комп'ютерів | daveefarr | Графічні карти & Монітори | 2 | 27 січня 2008 18:55 |
| Різьба Інструменти | |
| |