![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| IM търси графични карти, аз имам £ 50 за да харчат, не търсите нещо фантастично тя трябва да подкрепи дуел DVI 2X 22 инча екрани О и тя трябва да е PCI-E cheerz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| За това много вероятно ще трябва да чакаме. Ако можете да намерите 8600 GT на тази цена точка, го, в противен случай опитайте Radeon HD 2600 XT.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| За малко под £ 50 бихте могли да вземете една Sapphire HD 2600 Pro или XT, които следва да си свършат работата.
Като казвам това, аз реших да си опъвам бюджет малко и отиде за XFX 8600GT. Аз съм също работи тази с 2 22 "монитори и аз трябва да кажа, аз съм Радвам се, че прекарват малко повече върху картата. Моята система: Willy Wonka на Многоъгълник Фабрика
|