![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| im hledáte grafickou kartu, já mít 50 liber utratit, nehledají nic fantastické je třeba souboj DVI na podporu 2X 22 palcové obrazovky ach, a je třeba, PCI-E Cheerz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Za tím moc jste měl asi čekat. Pokud si najdete 8600 GT za tuto cenu bodu, si to, jinak zkuste Radeon HD 2600 XT.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Za necelých 50 liber si mohl vyzvednout Sapphire HD 2600 Pro a XT, který by měl dělat svou práci.
Jak jsem řekl, jsem se rozhodl, že se táhne svůj rozpočet malé a šel na XFX 8600GT. Jsem také spuštění tohoto s 2 22 "monitory a musím říct, že jsem rád, že jsem strávil něco navíc na kartě. Můj systém: Willy Wonka to Mnohoúhelník Factory
|