![]() |
|
| |||
| |||
| im αναζητούν μια κάρτα γραφικών, Έχω £ 50 για να περάσουν, δεν ψάχνει για κάτι φανταστικό χρειάζεται μονομαχία DVI για την υποστήριξη 2X 22 ιντσών οθόνη oh και πρέπει να είναι PCI-E Cheerz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Για το ποσό που θα πρέπει πιθανώς να περιμένει. Αν μπορείτε να βρείτε έναν 8600 GT σε εκείνο το σημείο τιμή, πάρτε το, αλλιώς δοκιμάστε το Radeon HD 2600 XT.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Για λίγο κάτω από £ 50 θα μπορούσατε να πάρετε ένα Sapphire HD 2600 Pro ή XT που πρέπει να κάνει τη δουλειά.
Κατόπιν τούτου, αποφάσισα να τεντώσει τον προϋπολογισμό μου λίγο και πήγε για μια XFX 8600GT. Τρέχω και αυτό με 2 22 "οθόνες και έχω να πω, είμαι ευτυχής ότι περνούν λίγο επιπλέον στην κάρτα. Το σύστημά μου: Willy Wonka της Πολυεδρικές Εργοστάσιο
|