![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| im looking for grafička kartica, imam 50 £ potrošiti, ne tražite ništa fantastično to treba dvoboj DVI na podršku 2X 22-inčni ekrani oh i to treba PCI-E cheerz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Za to koliko ste vjerojatno trebali čekati. Ako možete naći 8600 GT točke na toj cijeni, to se, na neki drugi način pokušati Radeon HD 2600 XT.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Za nešto manje od 50 £ biste mogli pokupiti Sapphire HD 2600 Pro ili XT koji bi trebao obaviti posao.
Poslije rečenog da, JA odlučio je da se protežu moj proračun malo i ode za XFX 8600GT. Ja sam također trčanje ovaj sa 2 22 "monitora i moram reći, drago mi je sam provesti malo vise o kartici. My System: Willy Wonka's poligona Factory
|