![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| im looking for a grafikus kártya, Én 50 £ költeni, és nem keres valami fantasztikus szükséges párbaj DVI támogatására 2X 22 hüvelykes képernyő oh és azt kell a PCI-E cheerz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az, hogy mennyit kéne várni. Ha talál egy 8600 GT ezen az árfolyamon pontot, értem, egyébként próbáld ki a Radeon HD 2600 XT.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az alig 50 £ akkor vedd fel a Sapphire HD 2600 Pro vagy XT, amely elvégzi a munkát.
Miután azt mondta, hogy úgy döntöttem, hogy én ki költségvetés egy kicsit, aztán egy XFX 8600GT. Én is működik ez a 2 22 "monitor és azt kell mondanom, nagyon örülök én eltölteni egy kis extra a kártyán. My System: Willy Wonka's Sokszög Factory
|