![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| im szukasz karty graficznej Mam 50 funtów wydać, nie patrząc na nic fantastic potrzebuje pojedynek DVI na wsparcie 2X 22 calowy ekran oh i należy ją PCI-E cheerz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na tyle powinieneś poczekać. Jeśli znajdziesz 8600 GT w tym przedziale cenowym, get it, inaczej spróbować Radeon HD 2600 XT.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| W niecałe 50 zł można odebrać Sapphire HD 2600 Pro i XT, który powinien załatwić sprawę.
Mówimy, że postanowiłem wyciągnąć mój budżet trochę i poszedłem XFX 8600GT. Jestem również uruchomienie tego z 2 22 "monitory i muszę powiedzieć, Cieszę się spędzić trochę dodatkowych na karcie. My System: Willy Wonka's Factory Wielokąt
|