![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| im în căutarea unui placă grafică, Am £ 50 pentru a petrece, nu caut ceva fantastic are nevoie de sprijin pentru a se duela DVI 2X 22 inch ecrane oh şi acesta trebuie să fie PCI-E cheerz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pentru că, probabil, de mult ar trebui să aştepte. Dacă se poate găsi un 8600 GT la acest preţ punct, sa-l aduc, altfel încercaţi Radeon HD 2600 XT.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pentru doar 50 £ ai putea ridica o Sapphire HD 2600 Pro sau XT, care ar trebui să facem la loc de muncă.
Acestea fiind spuse, am hotărât să-mi întind bugetul un pic şi a plecat pentru un XFX 8600GT. Sunt de asemenea, să ruleze cu 2 22 "monitorizează şi am de spus, ma bucur ca am cheltui un pic extra pe card. Sistemul meu: Willy Wonka de poligon Factory
|