![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| нормалната дисплеят е наред, само възпроизвежда видео и игри засегнати. моята графична карта умря? всъщност не е мое, но ми stepmothers |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Каква видео карта е тя, да не вървят най-новите драйвери?
| |||
| |||
| DONT знам картата драйверите са наред и той изигра видео до миналата седмица |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може да се PSU както извор.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| добре, ако нейната интегрирана графика тогава DONT мислите му на PSU ... Може би трябва да сканирате компютъра си за вируси и какви видеоклипове се опитваш да бягаш? стария си персонален компютър на Windows 98, P2 266mhz, 64MB овен и 2MB графична карта борави VCD на глобата, но явно съм DONT го използвате вече ... |
|
| |||
| |||
| ОП-членки това е графика "карта", а той е работил добре и преди, така че явно не е въпрос на изпълнение.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| на COMP е стария Доколкото знам и филмите са само torrented телевизионни предавания и филми. инсталиран VLC klite и просто, за да сте сигурни, че wasn't WMP се arsey. и то wasn't. Доста сигурен му не е вирус. Както и Im да поръчате евтини grapics карти и някои по-добри овен и да се надяваме за най-добрите. the've имаше толкова много проблеми с него. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Черен екран / Аудио Само когато се опитват да играят видео | capper | Общи Софтуер Чат | 4 | 3-ти ноември 2009 година 18:21 |
| Squiggly бели линии Преместване на видео възпроизвеждане. | shuabert | Графика на карти & Монитори | 1 | 17-ти октомври, 2009 05:43 |
| Лош Видео възпроизвеждане | RB211 | Мултимедия & Codecs | 4 | 2-ро Nov 2008 07:19 |
| Екран Goes Черен | katiecoos | Лаптопи, Mobiles & текст | 5 | 15 Юни 2008 07:49 |
| Черен екран на стартиране | treman07 | Windows операционни системи | 18 | 18 май 2008 г. 15:58 |
| Нишка Инструменти | |
| |