![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| normálního zobrazení je v pořádku pouze videa přehrávat a hry ovlivněna. má moje grafická karta zemřel? vlastně není moje, ale mého stepmothers |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaké grafické karty je to, jste běží nejnovější ovladače?
| |||
| |||
| dont vědět karty ovladače jsou v pořádku a hrála video až do minulého týdne |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| By mohl být PSU stejně.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| i pokud se její integrovanou grafikou pak I dont think na jeho PSU ... Možná byste se měli scan vašeho počítače na přítomnost virů a jaká videa se snažíš spustit? můj starý PC Windows 98, P2 266mhz, 64 MB RAM a grafickou kartu 2megabajt manipuluje VCD to dobře, ale samozřejmě jsem dont používat už ... |
|
| |||
| |||
| OP uvádí, že se jedná o grafické "karty" a bylo to v pořádku dřív, tak je to samozřejmě není otázka výkonnosti.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| na comp je starý, pokud vím, a filmy jsou jen torrented televizní pořady a filmy. instalovány vlc a klite jen aby se ujistil, že wasn't wmp je arsey. a to wasn't. docela určitě ne jeho viru. stejně im to objednat levné grapics karty a některé lepší ram a doufat v nejlepší. the've měl tolik problémů s ním. |