![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| οθόνη είναι ωραία μόνο αναπαραγωγή βίντεο και τα παιχνίδια που επλήγησαν. κάρτα γραφικών μου έχει πεθάνει; δικό μου, αλλά πραγματικά δεν μου stepmothers |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι είναι κάρτα οθόνης, είστε λειτουργία των τελευταίων προγραμμάτων οδήγησης;
| |||
| |||
| dont ξέρτε την κάρτα τους οδηγούς είναι ωραία βίντεο και έπαιξε μέχρι την περασμένη εβδομάδα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα μπορούσε να PSU επίσης.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| καλά αν τα ολοκληρωμένα γραφικά τότε θεωρώ την dont το PSU ... ίσως θα πρέπει να σαρώσετε τον υπολογιστή σας για ιούς και βίντεο τι θες να τρέχει; παλιό μου PC Windows 98, P2 266mhz, 64MB RAM και κάρτα γραφικών 2Mb VCD χειρισμός του προστίμου, αλλά προφανώς Ι dont το χρησιμοποιούν πια ... |
|
| |||
| |||
| ΕΠ αναφέρει ότι είναι μια γραφικά "κάρτα", και ήταν ωραία εργασίας πριν, κι έτσι είναι προφανές ότι δεν τίθεται θέμα επιδόσεων.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| η ΜΥΔ είναι μια παλιά όσο γνωρίζω και οι ταινίες είναι μόνο torrented τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες. εγκατασταθεί VLC klite και μόνο για να βεβαιωθείτε ότι wasn't WMP που arsey. και αυτό wasn't. πολύ σίγουρος ότι δεν τον έναν ιό. ούτως ή άλλως θα im Για μια φθηνή grapics κάρτα μνήμης RAM και κάποια καλύτερη και ελπίζουμε για το καλύτερο. the've είχε τόσα πολλά προβλήματα με αυτό. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μαύρη Οθόνη / Audio Μόνο όταν προσπαθείτε να κάνετε αναπαραγωγή βίντεο | capper | Γενικά Λογισμικό Chat | 4 | 3 Νοεμβρίου 2009 18:21 |
| Squiggly Λευκό Lines Προχωρώντας αναπαραγωγής βίντεο. | shuabert | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 17 Οκτώβρη 2009 05:43 |
| Κακή αναπαραγωγής βίντεο | RB211 | Multimedia & Codecs | 4 | 2η Νοεμβρίου 2008 07:19 |
| Οθόνη Goes Black | katiecoos | Laptops, Κινητά & PDA | 5 | 15 Ιουν 2008 07:49 |
| Μαύρη οθόνη κατά την εκκίνηση | treman07 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 18 | 18 Μαΐου 2008 15:58 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |