![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| normalni prikaz je u redu samo reproducirati video i igre pogođena. moja grafička kartica je umro? zapravo nije moja, ali moj stepmothers |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što je to video kartice, zar ne prikazuju najnovije drivere?
| |||
| |||
| dont znati karticu vozača su fine i igrao video do prošlog tjedna |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mogao bi biti PSU as well.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| dobro ako je njegova integrirana grafika ja dont misliti na svojim PSU ... možda biste trebali skenirati vaše računalo za viruse i videa šta hoćete u vožnji? moj stari PC Windows 98, P2 266mhz, 64MB RAM-a i grafičkom karticom 2mb obrađene VCD's fine, ali očito mi ne koristite ga više ... |
|
| |||
| |||
| OP navodi da je grafika "karticu", te je to bilo fino rade prije, tako da je očigledno nisu u pitanju performanse.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| na comp je stari koliko ja znam i filmovi samo su torrented TV emisije i filmove. instaliran VLC klite i samo kako bi bili sigurni da to nije wmp se arsey. i to nije. ljepušan siguran njegova ne virus. ionako im gonna naručiti jeftine grapics kartice i neke bolje ovna i nade za najbolje. the've imao toliko problema s njom. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Crni ekran / Audio Samo Našto težak to play video | capper | Općenito Software Chat | 4 | 3. studeni 2009 18:21 |
| Squiggly bijele linije Premještanje na video reprodukcija. | shuabert | Graphics Cards & Monitors | 1 | 17 listopad 2009 05:43 |
| Slabo Video reprodukcija | RB211 | Multimedija i kodeci | 4 | 2. studeni 2008 07:19 |
| Screen Goes Black | katiecoos | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 5 | 15. lipnja 2008 07:49 |
| Crni ekran na pokretanju | treman07 | Windows Operating Systems | 18 | 18. svibnja 2008 15:58 |
| Thread Tools | |
| |