![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| normál kijelző bírság csak a videó lejátszás és játékokat érinti. van a grafikus kártya meghalt? valójában nem az enyém, de stepmothers |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Milyen video kártya van, maga vezeti a legfrissebb driver?
| |||
| |||
| dont tud a kártya a vezetők vannak, és a videó-ig játszott a múlt héten |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehet PSU is.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| is, ha az integrált grafika, akkor ne gondolja, hogy a tápegység ... Talán meg kellene beolvasni a számítógép vírusok és milyen videókat akarsz futni? régi Windows 98-PC, P2 266MHz, 64MB RAM és 2MB grafikus kártya kezelni VCD baj, de természetesen én dont használ ez már ... |
|
| |||
| |||
| OP kimondja, hogy egy grafikus "kártya", és ez szép munka előtt, így természetesen nem az a kérdés, teljesítményét.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| a kötelező egy régi, amennyire én tudom, és a filmek csak torrented tévéműsorok és a filmek. telepített vlc és klite csak győződjön meg róla, hogy wasn't wmp alatt arsey. és wasn't. elég biztos, hogy nem egy vírus. anyway im gonna érdekében olcsó grapics kártya és néhány jobb RAM és reméljük a legjobbakat. the've oly sok probléma vele. |