![]() |
|
| |||
| |||
| בדרך כלל זה בסדר להציג רק לנגן וידאו ומשחקים המושפעים. יש לי את כרטיס המסך מת? למעשה לא שלי אלא שלי stepmothers |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כרטיס וידאו מה זה, אתה מפעיל את מנהלי ההתקן העדכניים ביותר?
| |||
| |||
| dont מכיר את הכרטיס את מנהלי ההתקנים בסדר והוא שיחק וידאו עד לשבוע שעבר |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יכול להיות גם PSU.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| גם אם הגרפיקה שלה משולבים אז אני חושב dont שלה את PSU ... אולי כדאי לך לסרוק את המחשב לאיתור וירוסים ומה Videos אתה מנסה להפעיל? Windows 98 הישן שלי למחשב, P2 266mhz, 64MB Ram 2MB כרטיס המסך ואת הטיפול VCD בסדר אבל ברור לי dont להשתמש בו יותר ... |
|
| |||
| |||
| Op מדינות גרפי זה "כרטיס" וזה עובד בסדר גמור לפני, כך שזה בוודאי לא שאלה של ביצועים.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| את comp אחד הוא ישן עד כמה שאני מכיר את הסרטים הם פשוט torrented תוכניות טלויזיה וסרטים. vlc מותקן ו klite רק כדי לוודא שהיא wasn't WMP להיות arsey. וזה wasn't. די בטוח זה לא וירוס. בכל מקרה IM הולך להזמין כרטיס זול grapics וכמה טוב יותר ראם ולקוות לטוב. the've היו כל כך הרבה בעיות עם זה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מסך שחור / אודיו רק כאשר מנסה להפעיל וידאו | capper | כללי תוכנות צ 'אט | 4 | 3 נובמבר 2009 18:21 |
| Squiggly קווים לבנים על העברת וידאו פלייבק. | shuabert | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 17 אוקטובר 2009 05:43 |
| וידאו ירודה השמעה | RB211 | מולטימדיה רכיבי Codec | 4 | 2nd נובמבר 2008 07:19 |
| הולך מסך שחור | katiecoos | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 5 | ה -15 בחודש יוני 2008 07:49 |
| מסך שחור לאחר הפעלה | treman07 | מערכות ההפעלה Windows | 18 | 18 מאי 2008 15:58 |
| שרשרת כלים | |
| |