![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| normalus ekranas yra bauda tik vaizdo atkurti ir žaidimų įtakos. turi mano vaizdo plokštė mirė? tikrai ne mano, bet mano stepmothers |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kokia video korta yra, jūs naudojate naujausias tvarkykles?
| |||
| |||
| Nežinau kortelė vairuotojai baudą ir ji vaidino video iki paskutinės savaitės |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Galėtų būti PSU taip pat.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| gerai, jei jos integruota grafika tai I dont think its PSU ... Gal jums reikia nuskaityti jūsų kompiuterį dėl virusų ir kokie filmai jūs bandote paleisti? Mano senas Windows 98, PC, P2 266MHz, 64MB RAM, 2MB vaizdo plokštė tvarkomi VCD baudą, tačiau akivaizdu, I dont naudoti it anymore ... |
|
| |||
| |||
| OP narių tai grafika "kortelę" ir jis buvo darbo fine before, todėl akivaizdžiai nėra vykdymo klausimas.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| KOMP yra senas, kiek aš žinau, ir filmai yra tiesiog torrented TV laidas ir filmus. įdiegtas vlc ir klite tiesiog įsitikinkite, kad wasnt WMP yra arsey. ir wasnt. tikime, kad jo nėra virusų. anyway Im gonna kad pigūs grapics kortelė ir kai geriau avinu ir tikimės geriausio. the've buvo tiek daug problemų su juo. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Black Screen / Audio Tik tada, kai bandote paleisti vaizdo | capper | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | 3 lapkritis 2009 18:21 |
| Banguoti White Lines Permainos Video Playback. | shuabert | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 17 spalis 2009 05:43 |
| Prasta Vaizdo atkūrimo | RB211 | Multimedia & Codecs | 4 | 2 lapkritis 2008 07:19 |
| Ekranas Goes Black | katiecoos | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 5 | Birželis 15, 2008 07:49 |
| Juodas ekranas startuojant | treman07 | Windows "operacinės sistemos | 18 | Gegužė 18, 2008 15:58 |
| Temos įrankiai | |
| |