![]() |
|
| |||
| |||
| normālā displejs ir labi tikai video atskaņot un spēles ietekmēta. ir mana grafikas karte nomira? faktiski nav mans bet mana stepmothers |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kāda video karte ir tas, vai tu esi rādīt jaunākos draiveri?
| |||
| |||
| dont know kartes draiveri ir naudas, un tā spēlēja video, līdz pagājušajā nedēļā |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Varētu PSU, kā arī.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| labi, ja tās integrētas grafikas, tad es dont domāju, ka tā PSU ... varbūt jums vajag skenēt datoru vīrusiem un kādi video, jūs mēģināt palaist? mans vecais Windows 98 datora, P2 266MHz, 64MB RAM un 2 MB grafikas karte apstrādā VCD soda nauda, bet protams, I dont izmantot vairs ... |
|
| |||
| |||
| OP norāda tas grafikas "karti", un tā strādāja ar naudas sodu līdz šim, lai tas acīmredzot nav jautājumu sniegumu.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| comp ir vecā, cik man zināms, un filmas ir tikai torrented televīzijas šovus un filmas. uzstādītas vlc un klite tikai lai pārliecinātos, ka wasn't wmp ir arsey. un tas wasn't. diezgan pārliecināts, ka tā nav vīrusu. anyway im gonna lai lēts grapics karti un dažas labākas aunu un ceram uz labāko. the've bija tik daudz problēmu ar to. |
![]() |
|
| Bookmarks |