![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| normal de afişare este bine doar reda video si jocuri afectate. a-mi placă grafică a murit? de fapt, nu a mea, dar mi stepmothers |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce placă video este, ai să ruleze cele mai recente drivere?
| |||
| |||
| Nu ştiu de carte de driver-ele sunt bine video şi a jucat până în ultima săptămână |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU ar putea fi, de asemenea.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| şi în cazul în care apoi m-am integrat de grafica dont think său de PSU ... poate că ar trebui să-ţi PC-ul de scanare împotriva viruşilor şi a clipurilor video ce vrei să fugi? meu vechi de Windows 98 PC, P2 266mhz, 64MB RAM şi placă grafică 2MB manipulate VCD e bine, dar în mod evident, am să-l utilizaţi dont mai ... |
|
| |||
| |||
| OP membre este o grafică "carte" şi a fost bine înainte de lucru, astfel că este în mod evident, nu o chestiune de performanţă.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| de comp este una veche Din câte ştiu, şi de filme, sunt doar torrented emisiuni TV şi filme. instalat VLC klite şi doar pentru a vă asigura că wasn't wmp fiind arsey. şi-l wasn't. destul de sigur că ei nu un virus. oricum o sa im pentru o carte de grapics ieftine şi mai bine unele RAM şi speranţă pentru cel mai bun. the've a avut atât de multe probleme cu el. |